Chcíp tu pes
Chcíp tu pes
Tak tu nějak chcíp pes a Vladas si s tím dal tolik práce.
Re: Chcíp tu pes
Ano máš pravdu , je mi z toho docela smutno Ani okolo srazu na Seči se nic moc neděje , dřívejc už byl před srazama docela humbuk a byla cítit lehká nervozita a natěšenost , ale kde nic tu nic.
Nic nechcíplo. Obvyklá návštěvnost v okurkové sezóně a ohledně srazu jsou všechny informace již vyřčeny.
Ta Xichtbible je holt akčnější,jen tam příspěvky zapadají brzo do propadliště dějin.
Prdlajs okurková sezona , prostě tento blog ještě nejni zažitej. Mně spíš štve že se na srazech nadávalo že blog nefunguje a když už to konečně je v cajku stejně ho skoro nikdo nepoužívá .
Tak jak je to s tou okurkovou sezonou, už je podzim sezona skončena a tady opravdu chcípnul pes, je mi upřímně líto Vládi, dal si práci založit novej veb protože starej nefungoval a mi brblali , je tady skoro čtyřicet členů a když kouknu na foto našich strojů tak je jich tam pět? Ani Tyger se neobtěžuje dát fotky jejich motorek a jako uznávanej vůdce majitelů Savage by měl jít příkladem , o fotkách ze srazu na Seči ani nemluvim . Hlavně že když já se ozvu a ptám se na různý informace nebo zdůvodnění proč tak a ne jinak , sem ten největší vyvrhel a nepřítel , tohle nejni atak na tebe Pajouku ale reakce na tu okurkovou sezonu
No teď už je zas zazimováno,stroje na špalkách,helmy v almarách......je klid i na Xichtbůku.Po okurkový sezóně nastává zimní spánek.
Vipere zimní spánek neberu, je to právě čas na rekapitulaci proběhlé sezony a čas se věnovat věcem jako zveřejnit fotky , videa a pokud se něco zvláštního přihodilo s motorkama tak případně upozornit na vzniklej problém či případnou radu jak z toho ven. Od toho přeci tenhle blog je .
-
Aspoň termíny zrazov LS na 2018 by tu mohli byť.
Koukám že se tu toho fakticky moc neděje, holt síť pro sociály je pro mnohé asi atraktivnější alternativa Nicméně by mně zajímalo, jelikož jsem na seči nebyl, jestli se ví kdo pořádá další ksss, nebo jeho obdobu, kde a hlavně kdy bude. Prosím prosím jestli je už dán termín, pisněte to seeeeeem. Plánuju v červnu dovolenou tak aby se mi to nekrylo. Předem díky.